Мъж е задържан за опит за убийство, което останало недовършено

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа П.Р., обвинен в опит за убийство на 32-годишен мъж, останал недовършен, поради независещи от дееца причини

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа П.Р. Той е обвинен за това, че опитал умишлено да умъртви 32-годишен. Опитът е останал недовършен, поради оказаната навременна медицинска помощ на пострадалия. 

Престъплението е осъществено на 27.11.2022 г. в гр. Бургас. То е квалифицирано по чл.115, вр. чл.18, ал.1 от НК.

По време на разследването е установено, че опитът за убийство е извършен с нож.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж