35-годишен столичанин е задържан за производство и разпространение на наркотици

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Действията на служители на ГДНП и техни колеги от 4 РУ-СДВР са осъществени на 6 октомври. В рамките на операцията за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, е установен и задържан 35-годишен столичанин.

При последвалите процесуално-следствени действия, разследващите установили в хола на ползвания от мъжа апартамент палатка, пригодена за наркооранжерия.

Оттам са иззети саксии с 13 канабисови растения, достигнали височина около 1,20 метра.

При претърсването са намерени работеща електронна везна, лаптоп с кореспонденция, 10 буркана със суха тревиста маса и паричната сума от 91 700 лева.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава. Материалите са докладвани на Софийската градска прокуратура.

С постановление на наблюдаващ прокурор на мъжа е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Снимка: пресцентър МВР
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж