99% от услугите на “Български пощи” са възстановени (ВИДЕО)

"Български пощи" допълниха, че са възстановени  всички електронни услуги

Подобни
Новини

Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

“Български пощи” възобновяват изплащането на неизплатените експресни и обикновени вътрешни парични преводи, приети след 21 март 2022 г., съобщи на официалната си страница  дружеството.

Експресните парични преводи могат да бъдат изплатени във всяка пощенска станция, а обикновените – само в пощенската станция, за която преводът е адресиран.

От “Български пощи” допълниха, че са възстановени  всички електронни услуги, включително електронното изплащане на пенсиите. Процесът се е случил  поетапно – първо е активирано изпращането на пратки вътре в страната, а след това са били активирани и плащанията на битови сметки и местни данъци и такси. От миналия петък е възобновено и изплащането на международни парични преводи.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж