Александър Вучич се оттегля като лидер на партията си през май

Лидерът заяви, че иска да живее като обикновен човек

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Сръбският президент Александър Вучич обяви, че ще се оттегли като лидер на Сръбската прогресивна партия, която управлява страната, през май 2022 година, съобщава македонското електронно издание “МКД”.

„И аз имам нужда от топлина и емоции, понякога съм и човек, казвам си, че мога да направя това, а това не. Нито един ден не съм бил на море, може би бих искал да бъда нормален, обикновен човек“, каза той.

И добави, че може би че вече не иска да носи тежестите на този свят, дори и партийните.

Попитан дали може да се върне на поста министър-председател, Вучич каза, че не е сигурен в този сценарий.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж