Александър Ненков: В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена успешната програма за саниране на жилищни сгради

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В следващ мандат на ГЕРБ ще бъде продължена и надградена успешната програма за саниране на жилищни сгради. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС. „Това е най-пряката мярка за енергийни спестявания за гражданите. С включване на еднофамилни сгради сред бенефициентите и поставяне на фокус върху възобновяемите източници на енергия, новата програма ще подобри качеството на живот и ще намали сметките на хиляди семейства”, коментира той и допълни, че най-евтината енергия е спестената енергия. Всички ще плащаме и ще замърсяваме природата по-малко, ако направим правилните инвестиции в сгради, бизнес процеси и инфраструктура. Целта ни е не по-малко потребление за сметка на комфорт или производителност, а по-умно потребление с повече спестени ресурси и по-ниски сметки.

„Крайно време е да спрем да се връщаме назад и да започнем да мислим как си представяме България не само след няколко месеца, а след няколко години. Това означава преодоляване на настоящите кризи и поставяне на по-дългосрочни цели, което е в основата на Плана на ГЕРБ за възстановяване на страната”.

Според него ако има някакъв разум и политическата класа е узряла, България трябва да има по-дългосрочна визия, за да стъпим върху програми и идеи, които да гарантират, че страната ще се движи устойчиво по нейния път.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж