Анастас Герджиков покани Румен Радев на дебат в Хасково

"Очаква ни тежка зима и икономическа криза", алармира кандидатът за президент

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Кандидатът за президент Анастас Герджиков покани на дебат Румен Радев утре в Хасково. Според програмите им и двамата се засичат в града по едно и също време. Поканата Герджиков отправи от Бургас, където се срещна с граждани.

“Сегашната криза ще ни се види нищо в сравнение със следващите 6 месеца, когато ще ни настигнат резултатите от ценовата криза, която ще се превърне в икономическа“, алармира той.

Ректорът на Софийския университет попита как би могло да работи едно предприятие, на което токът се вдига всеки ден, което е поне частично затворено заради проблема със здравната криза, което не може да предвиди нищо за следващите месеци.

“През лятото не свършиха нищо за здравната криза, сега берем плодовете от това. Сега не вършат нищо срещу ценовата криза, след 6 месеца, в края на зимата, ще оберем горчивите плодове и от това. Това е причината да искам да се срещам постоянно с г-н Радев и да обменим някои мисли пред хората за това как да излезем от тази ситуация”, мотивира искането си за дебат Герджиков.

За него е важно да бъде обсъдено как може да се излезе от политическата криза, за да може след това да се справим с всички други.

снимка: NewsOne

Той коментира опасенията на ГЕРБ за доставката на допълнителните 228 машини за изборите, за които нямат данни за какво ще се използват по време на вота.

https://xn--b1amte3c.xn--90ae/bojko-borisov-v-sklada-v-kojto-tryabva-da-se-sahranyavat-mashinite-za-izborite-ima-228-ustrojstva-poveche-s-koito-se-gotvi-podmyana-na-vota/

“Въпросът с тези 228 машини трябва да се изясни изцяло. В момента, в който не чуем ясно какви са тези машини, кой ги е поръчал, кой ги е складирал и за какво щяха да се използват, аз ще продължавам да се съмнявам и да подозирам, че има хора на които не е нужен дебат, защото предварително знаят резултата от изборите”, коментира Герджиков.

Той обеща, че ако бъде избран за президент, няма да се опитва да осуетява създаването на редовно правителство.

“Ако бъда избран за президент, ще направя всичко възможно не с формални консултации, а със загриженост и дълги разговори, да постигнем успех. Ако аз бъда избран, редовно правителство ще има”, увери ректорът на СУ.

Герджиков заяви, че ни очаква тежка зима, но въпреки това вярва в мъдростта и разума на българина, който няма да се поддаде на манипулациите и спекулациите.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж