Бъдете щастливи, мили дами!

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

За трета поредна година община Ямбол отбеляза по специален начин Международния ден на жената – 8 март. Навръх празника стотици рози бяха подарени на дамите от града.

Така днешният ден стана още по-специален за тези, които преминаваха по улица „Г.С Раковски“ през деня и с усмивка приемаха красивите цветя.

„Днес е денят на най-скъпите за нас майки, баби, съпруги, дъщери, любими! От сърце пожелавам на всички здраве, хубави моменти, топлина в дома. Бъдете много обичани и всеотдайни”, каза кметът на Ямбол Валентин Ревански. Община Ямбол винаги ще се старае да отбелязва различните празници подобаващо, за да носи радостни мигове на своите граждани.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж