България гласува за президент, вицепрезидент и парламент

Изборният ден протича нормално

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Без проблеми и забавяния започна изборният ден в страната. Той стартира в 7 часа и ще продължи до 20 ч., а при необходимост може да бъде удължен до 21 часа.

Към момента няма данни за проблеми с устройствата за гласуване или нарушения на изборния процес.

В 1717 секции секции се гласува в София, в 681 оттях има по 2 машини. Общият брой на устройствата в столицата е над 2000. Право на глас в София имат 1 180 657 души.

Предишна статия
Следваща статия
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж