България намери талант: Президентът Радев пее и свири на акустична китара (видео)

Радев изсвири песен на Диана Експрес

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

През последните 5 години консерватизмът на президентската институция задължаваше държавния глава Румен Радев да се придържа към строги правила на поведение и протокол. Като изключим неколкократните му демонстрации на физическа форма, не бяха много моментите, в които да видим личността зад държавника. Победата на балотажа миналата неделя ни дава такава възможност.

Оказа се, че Радев свири и пее на китара. Непосредствено след обявяването на изборните резултати, телефони на хора от изборния му щаб заснеха негово изпълнение. Песента е на емблематичната група “Диана експрес” и се казва “Признание”. Вижте импровизираната серенада на държавния глава, която завърши с бурни аплодисменти на неговите сподвижници.

Хитово видео след изборната победа: Румен Радев пее и свири на китара – YouTube

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж