Българските бебета да дишат студен въздух, санкционирането на Путин е по-важно?

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Стига с тая “студена зима”! Никой няма да му стане нищо, ако живее вместо на 19-20 градуса, на 13-14 например. Обличат по едно яке вкъщи и готово. Няма драма! Никой нито ще се трогне кой-знае колко, нито ще е кой-знае какъв дискомфорт. Докато на някои други хора, им падат бомби по главите, изгубиха домовете си, умряха им близките, бягат и са бездомни… Голямата трагедия, че нямало да има газ за отопление… аз и 100 години на студено ще живия, но няма да дам и 1 лев на тоя, който предизвика това и не заслужава, да ни продава, каквото и да било повече!

Иван Киров, син на отвлечения преди години бизнесмен Киро Киров, публикува статус във Facebook, в който споделя своето виждане относно предстоящата зима, разговора за отоплението на населението и войната в Украйна.

На въпрос “ако в къщата има бебе”, Киров отговаря: “То не може да диша студен въздух ли?”

Експертът д-р Павлина Андреева, педиатър в XIV ДКЦ – София посочва, че оптималната температура за отглеждане на бебе е 21 градуса, като през нощта може да варира до 19-20 градуса.

Припомняме, че откупът, който фамилията плати е в размер на 517 000, а в различни интервюта самия Киров споделя, че семейството им е загубило над 20 000 000 лева от отвличането.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж