Бившият адвокат на Тръмп вече е на свобода

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Бившият личен адвокат на бившия президент Доналд Тръмп Майкъл Коен вече е на свобода след тригодишна присъда за нарушения при финансиране на политическа кампания и избягване на данъци и други прегрешения.

На излизане от съд в Манхатън, 55-годишният Коен обясни, че остава под наблюдение за три години и ще сътрудничи на американското правосъдие.

Всичко започна през декември 2018 г., когато той се призна за виновен и прекара зад решетките малко повече от година. Властите го изпратиха в луксозния му апартамент на Парк Авеню заради пренаселения затвор в условия на пандемията от Ковид-19.

Федерален съдия отхвърли негово искане от 29 май за прекратяване на домашния арест и посочи за крайна дата 22 ноември.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж