Бившият министър на спорта Радостин Василев в предаването ЕвроДикоф: Соня Колтуклиева тепърва ще бъде разобличена.

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Ето акцентите от участието на бившият министър на спорта Радостин Василев в предаването “ЕвроДикоф:

“Соня Колтуклиева тепърва ще бъде разобличена. Скоро ще направя ново допитване до всички “мили хора” с въпрос дали да пусна запис, в който тя много подробно разказва за отношенията си и какво мисли за Бойко Борисов, Делян Пеевски, Цацаров, Иван Гешев и любовната си афера с Иван Костов. Казах, че ще зануля баба Соня и го правя с неподражаем стил.

Още на първия си ден след встъпване в длъжност като министър на спорта Весела Лечева извършва акт, който нарушава закона. Ако са настъпили вреди заради него, тя може да бъде подведена под наказателна отговорност. Г-жа Лечева поставя ултиматум до “Национална спортна база” “Академика” “Сердика Спортни имоти”, че всички плащания на дружествата първо трябва да се одобрят от нея, тя незаконно им нарежда да бъдат спрени всички процедури в дружествата. Това е тежко нарушение на Закона за публичните предприятия, според който публичните предприятия имат оперативна самостоятелност от принципала във връзка с дейността си.

Друго важно нещо, което г-жа Лечева прави още в първата си седмица като министър, е да разбере какво се случва с ресторант “101”. Това ли е най-важното нещо в спорта? Покровителството на ГЕРБ и Александър Сталийски продължава. Веднага след встъпването на служебния министър в длъжност, Бойко Борисов демонстративно е играл футбол на базата в Дианабад.

Госпожа Лечева реанимира свързани с ГЕРБ и далаверите им хора и структури като знак на реванш. Аз знам, че това не го прави тя, а Пламен Манолов, който е близък със съветника на президента Николай Копринков.

“Арена Бургас” е скандална и типична схема за управлението на Бойко Борисов. Това е криминална дейност на Академика, ММС, КТБ и няколко строителни фирми, свързани в консорциум. Знаете ли, че в “Академика” всичко се пише на тефтер? В това дружество всичко е аналогово, а Весела Лечева иска това да продължи.
Развенчавам всички манипулации и клевети на Соня Колтуклиева и приближените до ГЕРБ сайтове и медии. Развенчавам лъжите за схеми с Младежките програми в ММС и получени пари от сдружения уж близки до мен.
Обяснявам за връщането на послушниците и слугите на мафията в “Национална спортна база” и останалите дружества към ММС. Опровергавам всичките опорки на мутрите с доказателства, аргументи и факти!”

Вижте разговора му със Сашо Диков.

[videopress zKVDYg7Q]

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж