Благой Тодев с поредно отличие

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Спортист №1 на община Банско за 2022 година – Благой Тодев, е един от тримата наградени в категория  „Млад спортист на България 2022 г.“ от Министерството на младежта и спорта и Българския спортен тотализатор.

На тържествената церемония „Гала на шампионите“, олимпийската медалистка от Солт Лейк Сити и треньор в Клуб по биатлон „Банско – 2019” Ирина Никулчина получи наградата от името на Благой Тодев.

Той бе номиниран сред най-добрите български спортисти  от комисия с участието на експерти от спортното министерство, председателя на Българската асоциация на спортните журналисти и представител на обществената телевизия за спечеления сребърен медал от Световното първенство за младежи миналата година и европейската титла.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж