Благотворителен концерт за построяване на параклис „Всички български светии” в гр. Варна

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Скъпи приятели,

с топлина в сърцата ви споделяме, че на

1.04.2023 от 18:30 часа в Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна ще се проведе благотворителен концерт за събиране на средства за построяване на параклис „Всички български светии“ в кв. Изгрев- гр. Варна.

Концертът е със съдействието и благословията на Варненски и Великопреславки Митрополит Йоан. Всички събрани средства от продажбата на билети и по време на концерта ще бъдат дарени за построяването на параклис „Всички български светии“ в кв. Изгрев- гр. Варна.

В концерта ще вземат участие: Петя Панева, Васил Петров, Атанас Кателиев, Гайдарски оркестър „Диньо Маринов“, Arsen Magic, Вокална академия „Бънджи Сингърс“, Фолклорен ансамбъл „Варна“, Спортен клуб по карате„Ичи Геки“, Модерен балет „Step one”, Andy Laser Shows, N.D.Ballet и Мъжки хор при катедрален храм „ Св. Успение Богородично“.

Концертът ще се проведе с подкрепата на:

Варненска и Великопреславска Света Митрополия, Община Варна, Държавна опера-Варна, Театрално-музикален продуцентски център-Варна, Фестивален и конгресен център-Варна, Ресторант “Старият чинар”, Ресторант “Годзила”, Вокална академия “Бънджи Сингърс” , Intermusic.

Билети може да закупите от касите на Фестивален и конгресен център- гр.Варна или онлайн www.fccvarna.bg

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж