Близо 200 гости посрещна ловешкият клуб на туристите ветерани

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Близо 200 гости от 18 клуба посрещна ловешката организация на туристите ветерани на 2 февруари 2023 г. Това е първата регионална среща на клубовете от Централна Северна България, да си пожелаем повече туристически и културни мероприятия да имаме през годината, каза досегашният председател д-р Ванко Меразов, който припомни, че след изтичане на неговия 5-годишен мандат клубът в Ловеч вече има нов председател – инж. Кольо Колев. Той, от своя страна, пожела на всички здраве и да са винаги обичани.

Сред гостите бе и председателят на Българската федерация на туристите ветерани Румен Узунов. „Да имаме една добра и успешна година и бодра крачка по планинските пътеки”, каза той.

Със свои изпълнения домакини и гости поздравиха детски танцови състави „Ловчанче”, а за доброто настроение на всички отговаряше диджей Камен.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж