БНР говори за Оскари

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Часове преди 95-ата годишнина на филмовите награди Оскар, си задаваме въпроса има ли още блясък в заветната статуетка на Американската филмова академия.

Дали тежестта и признанието на този приз носят същата стойност, както в силните години на пленителните Марлон Брандо, Джак Никълсън, Мерил Стрийп и Ал Пачино?

На 12 март от 20.30 часа в дигитално студио на БНР гостуват Виктор Божинов, Тео Ушев, Юлия Владимирова, Благой Иванов, Темз Арабаджиева, Антон Биров, Ивайло Сарандев – все експерти с аналитично мислене, с мнение, с качества, а и с доказан вкус към добрите филми.

Водещ: Димитър Ганев, ръководител “Аудио-визуални програми” в дирекция “Дигитални програми”.

„Радваме се, че от аудио-визуалното студио на БНР можем да покажем един друг тип „предаване“, като това издание за филмовите награди. Тук вече снимахме студио за годишнината от началото на войната в Украйна, а съвсем скоро ще започнем да създаваме в него и чисто нови, оригинални видеопоредици на различни теми“, казва директорът на “Дигиталните програми” на БНР Иво Тодоров. 

БНР говори за Оскари 2023-а – включете се с коментари и вашите предположения.

Вълнува ли ви церемонията все още и дали въобще ще я гледате? Кой ще спечели? И кой ще загуби? Кои са вашите филмови фаворити? 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж