БНТ почита паметта на режисьора Стефан Мушатов

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Българската национална телевизия ще почете паметта на Стефан Мушатов – един от най-ярките български режисьори, чиято творческа дейност повече от 50 години е свързана с обществената телевизия, като излъчи на 5 февруари, неделя, от 15:00 ч. по БНТ 1 последното му участие в поредицата „БНТ на 60“.

В Златния фонд на Българската национална телевизия се съхраняват стотици предавания, фолклорни програми, документални портретни филми, чието майсторство и професионализъм обществената телевизия дължи на Стефан Мушатов.

Екипът и ръководството на Българската национална телевизия изказват искрени съболезнования на семейството и близките на Стефан Мушатов.

Поклонението пред Стефан Мушатов ще бъде на 4 февруари, събота, от 11:30 ч. в софийската църква „Света Троица“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж