BOBO представя нова музика и късометражен филм „Alkebu-Lan“ на 22 декември

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Борислав Димитров – BOBO ще направи премиерата на късометражен филм, който включва нова негова музика, на 22-и декември на специално безплатно събитие в столичния клуб Давинчи. Филмът, който е режисиран от популярния български режисьор Димитрис Георгиев, носи заглавието „Alkebu-Lan“ – древното име на Африка и преплита в сюжета си песни от предстоящия албум на BOBO със същото име. Датата за премиерата не е случайна, защото BOBO е роден на 22-и декември.

Вторият самостоятелен албум на BOBO ще бъде представен в началото на година и е в стил афрофъжън. Той включва песни,  вдъхновени от ритмите на Африка. Музикален продуцент на албума е един от най-големите нигерийски продуценти – Cracker Mallo, който е работил и по част от саундтрака на “Черната пантера 2”. „Alkebu-Lan“ включва колаборации с популярния македонски рапър Марко Маринкович – Slatkaristika, младата джаз певица Мирослава Тодорова, която доби популярност след участието си в Х Фактор, както и артистите Jahmmi и Sahib.  

BOBO е един от най-популярните български R&B артисти. Като композитор и текстописец е създавал музика и текстове за Белослава, Орлин Павлов, Сантра, Лора Караджова, Виктория и Маги Джанаварова. Първият му самостоятелен албум се казва „22“, излиза на 22 февруари 2020 година и съдържа точно 22 песни. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж