Богата програми ни очаква на 3 март в Сандански

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

На 3 март отбелязваме Националния празник на Република България. Навършват се 145 години от Освобождението на България.

На този ден се прекланяме пред хилядите загинали, отдали живота си за нашата Родина, ден – символ на свободата и българския дух.

Община Сандански  ще отбележи с богата програма,  подобаващо този исторически ден – 3 март.

Празничният трети март ще започне в 17:30 ч. с церемония по полагане на венци и цветя в памет на загиналите герои пред Паметника на загиналите във войните. Проявите, посветени на Националния празник продължават с шествие от Паметника на загиналите във войните до площад „България“, където всички жители и гости на град Сандански ще се насладят на впечатляващ спектакъл „Зовяха ги българи“, тържествена заря- проверка и празничен концерт, с участието на Илия Луков. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж