Бойко Борисов: Нямаме план за възстановяване, всеки понеделник се тегли нов дълг

"Кампанията свърши, сега разговорите трябва да бъдат за бюджета и по конкретни теми", заяви още лидерът на ГЕРБ

Подобни
Новини

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.

Страната ни няма план за възстановяване, а всеки понеделник се тегли нов държавен дълг. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че вече страната ни е изправена пред три кризи – миграционна, COVID и финансово-икономическа.

“Нямаме план за възстановяване, всеки понеделник се тегли по половин милиард, без да се знае за какво е”, каза той.

“Истински притеснителното е като гледам как и в Ню Йорк затвориха днес. В Европа, какво се случва с мутацията, която върви, а тук е безхаберие”, каза Борисов.

“Кампанията свърши, сега разговорите трябва да бъдат за бюджета и по конкретни теми”, заяви още Бойко Борисов.

“Не виждам как се осъществява промяната. По-важно е да мислят за бюджета и да внимават какви мерки предлагат. Когато предлагаш един бюджет опозицията иска да се харчат повече пари, а управляващите предлагат консервативни мерки, за да не се надхвърли бюджетният дефицит”, каза още лидерът на ГЕРБ.

“Едно от първите предложения, които ще направим, когато влезем в парламента, е мораториум от дълг”, каза Борисов.

“Има внушения за АМ “Струма”. Това казвам и спирам до тук.  Спряха АМ “Хемус”, но чувам, че ще правят Констанца-Истанбул. Какво ще допринесе това за нас”, попита Борисов.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж