Борисов: Във вторник завеждам дело срещу Рашков

"Управлението не ни е самоцел", заяви още лидерът на ГЕРБ

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Във вторник завеждам дело за набеждаване от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който ме обвини, че съм собственик на банка. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Симеоновград.

“Защо не каже коя е банката? Защо каза, че тя е следствена тайна? След като  е следствена тайна защо казва, че аз имам банка и през моята банка са минали парите, това не е ли следствена тайна. Кажи коя е банката, за да мога да си те осъдя, Рашков“, каза той и попита кое е следствена тайна.

https://xn--b1amte3c.xn--90ae/bnb-bojko-borisov-ne-e-sobstvenik-na-banka/

Бившият премиер коментира и откритите от ГЕРБ допълнителни 228 машини за гласуване. Според него те ще работят за тези, които няма да влязат и припомни как Слави Трифонов се обявил за победител на предишния вот, преди излизането на решението на Централната избирателна комисия.

https://xn--b1amte3c.xn--90ae/bojko-borisov-v-sklada-v-kojto-tryabva-da-se-sahranyavat-mashinite-za-izborite-ima-228-ustrojstva-poveche-s-koito-se-gotvi-podmyana-na-vota/

“Партиите ще започнат да разсъждават, че това е последният бастион на демокрацията в момента, който сме ние. После ще отидат за тях – Корнелия Нинова, ДПС”, заяви Борисов.

Той попита дали не звучи съмнително и твърдението на Рашков, че са открити списъци с хора, на които им се плаща, за да гласуват за ГЕРБ.   

Борисов призова социологическите агенции да поставят партията на второ-трето място, дори да ги изключат от тези изследвания, ако трябва, защото опонентите им изпадат в истерия. Той коментира, че управлението не е самоцел на ГЕРБ и призова да се остави народът да прецени кой да спечели.

Кметът на Симеоновград Милена Рангелова, заяви, че по време на акцията на полицията срещу купуването на гласове, в нейния дом не са намирани огромни суми пари, нито списъци с хора, а откритите на други места са ксерокопия, най-вероятно от минали избори.

https://xn--b1amte3c.xn--90ae/kmeticzata-na-simeonovgrad-otricha-obvineniyata-za-kupuvane-na-glasove/

“В моя дом са намерени 120 лева и монети в джоба на мъжа ми“, посочи тя и добави, че съпругът и синът й вече са освободени.

Даниел Митов пък попита къде са другите партии, когато полицията е безчинствала и упражнява нерегламентирано насилие. Онези сцени под колоните на МС бяха възмутителни и ние реагирахме и ги осъдихме.

“Къде са в момента другите и правозащитниците, и другите партии да видят какво се случва тук и на други места. Тук никой не са набили, но има други населени места, където има набити хора”, заяви той.   

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж