Борис Гребеншчиков в специално интервю на Бойко Василев в “Панорама” по БНТ

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 в предаването “Панорама” гледайте специалното интервю на Бойко Василев с Борис Гребеншчиков – поет, композитор, музикант, певец, фронтмен и основател на група “Аквариум”.

Свободата няма нужда от протест. Да протестираш означава да заставаш на едно ниво със системата и да се мислиш за толкова велик, че тя да те забележи. Система не забелязва – тя те взима и те вкарва в лагер. Безсмислено е да протестираш, трябва да се върши работа!“, казва звездата на руския рок.

Не пропускайте разговора на Бойко Василев с Борис Гребеншчиков – тази вечер в “Панорама” от 21:00 ч. по Българската национална телевизия.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж