Борислав Гуцанов: БСП е № 1 в бюлетината – всичко говори само по себе си

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът и доходите на гражданите, заяви социалистът

„Номер едно – всичко говори само по себе си. Няма нужда от нумерология, всичко е ясно.“ Така секретарят на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов коментира жребия на ЦИК за номерата, с които партиите ще бъдат записани в бюлетината за парламентарните избори на 2-ри април. На тегленето присъстваше и членът на Националния съвет на партията Иван Ченчев.

„Ние вървим напред, неслучайно сме на 130 години. Знаем какво да направим и можем да го направим. Най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът и доходите на гражданите“, заяви още социалистът пред медиите.

Гуцанов припомни, че в последните парламенти БСП беше единствената партия, която успя да постигне и безплатните учебници до 12-ти клас, и вдигането на пенсиите и минималната работна заплата: „Все неща, които се говореше, но никой нямаше волята и не смееше да ги направи – така, както БСП ги направи“, уточни той.

По думите на социалиста на предсрочните парламентарни избори БСП очаква добър и сериозен резултат: „Такъв, какъвто подхожда на Българската социалистическа партия, така че да знаем как да променим страната си. А ние наистина знаем и можем да го направим“, заключи той.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж