Борислав Сандов и Владислав Панев от “Зелено движение” подадоха оставка

Причината за решението са незадоволителните изборни резултати

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Поради незадоволителните изборни резултати съпредседателите на Зелено движение Борислав Сандов и Владислав Панев, както и целият Изпълнителен съвет, взехме решението, че имаме моралната и политическа отговорност да подадем оставка и да организираме свикването на Национално събрание и избиране на нови ръководни органи на партията. Това обявиха в своя позиция от движението.

Те благодарят за подкрепата към кандидатите им и коалицията “Демократична България” на тези избори.

“Проправихме пътя на промяната в България, гордо вървим по него и осъзнаваме, че този път ще е дълъг и трънлив. Предизвикателствата никога не са ни обезкуражавали, а напротив – служили са ни за стимул”, написаха те.

По думите им “Демократична България” не е самоцел, а инструмент и за тях е чест да работят с останалите колеги в коалицията.

“Убедени сме, че бъдещето и целите ни са общи и че заедно можем да реализираме положителна промяна, която да достигне до всеки български гражданин, независимо в коя част на България и света се намира”, пишат още в позицията си.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж