Борисов поиска оставката на правителството на среща със симпатизанти във Велико Търново

Освен това, стана ясно, че ГЕРБ няма амбиции да се включва в каквото и да е управление. Борисов заяви, че от ГЕРБ са готови за дискусия по темата за цените, инфлацията и доходите и призова президента Румен Радев за по-активна позиция

Подобни
Новини

Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново, където с парламентарната група на партията се срещна с партийния актив и симпатизанти от областта.

Освен това, стана ясно, че ГЕРБ няма амбиции да се включва в каквото и да е управление. Борисов заяви, че от ГЕРБ са готови за дискусия по темата за цените, инфлацията и доходите и призова президента Румен Радев за по-активна позиция. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж