Борсиов за “Вера Су”: От “Столипиново” да ги бяхме пуснали, досега да са изнесли и кораба, и товара!

Лидерът на ГЕРБ изрази недоумението си как корабът "Вера Су" е бил оставен да потъне

Подобни
Новини

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.

Лидерът на ГЕРБ изрази недоумението си как корабът “Вера Су” е бил оставен да потъне, при положение че властите са имали време да реагират. Той отхвърли обвиненията, че ГЕРБ имат вина за ситуацията с плавателния съд.
“Радев вика “Борисов не е взел мерки”. Не сме били взели мерки? А какви мерки да вземем? Да наслагаме кранове у морето и да чакаме кораба да го удари в скалите! Дето се вика, от “Столипиново” да ги бяхме пуснали, досега да са изнесли и кораба, и товара! Камо ли държавата да се намеси. 30 дни стоят и го гледат как потъва. И някой е виновен. С кое? Какъв кораб е трябвало да купим, за да стои на пост?”, попита Бойко Борисов на посещение в Пловдив.
Лидерът на ГЕРБ изрази недоумение за действията на властите и попита защо корабът е бил оставен да потъне.
“Заради пътя на копринката. Смеете се, защото знаете за какво говоря”, обърна се към хората в Пловдив Борисов.
“Виновни сме за кораба, виновни сме за газта, за цените сме виновни. Той е невинен за всичко. Все едно 5 години не е бил държавен глава”, заяви още Бойко Борисов.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж