Брат се закани да убие сестра си

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 21-годишен мъж, заканил се с убийство на сестра си.

На 18.02.2023 г. около 22,00 часа в апартамент в ж.к. „Гоце Делчев“ в гр. София, обвиняемият М.М. се заканил с убийство на сестра си и я ударил с юмрук в областта на гърдите, а след това я изритал с крак в бедрото. Заканата възбудила основателен страх у жената и тя извикала полиция.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 144, ал.3, вр. ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 6 години.

Предвид възможността да извърши друго престъпление или да се укрие, М.М. е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж