БСП регистрира една от най-младите листи за народни представители в Шумен

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Коалиция „БСП за България” регистрира една от най-младите листи в област Шумен.

“Тръгваме към изборите с амбицията да променим държавата към по-добро, като за нас основен приоритет остава борбата с неравенствата, контрол над растящата инфлация и увеличаване на доходите на хората. Готови сме с мерки, като една от тях е таван на цените на основни продукти. Ще направим всичко възможно след 2 април да има работещо правителство, което да гарантира благоденствие, солидарност, прогрес и мир, като най-важната ценност за всяко човешко същество”, заяви Иван Иванов – водач на листата.

Социалистите се обърнаха към всеки един от гражданите на област Шумен да гласуват доверие на партиите, които са доказали, че могат да управляват успешно, а БСП е първа сред тях.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж