БСП регистрира листите си в Плевен и Добрич

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

“БСП за България” регистрира листата с кандидати за народни представители в Плевен. Листата се състои от 12 души. Всички те са доказани в своята сфера като професионалисти, които милеят за страната и искат да развиват каузите на БСП в полза на българските граждани.  

Водачът на листата в Плевен проф. Румен Гечев заяви, че ще работи под мотото „Мир, социална справедливост и просперираща икономика”.

БСП-Добрич също регистрира своята листа с кандидати за народни представители в 49-ото Народно събрание. В нея са включени 10 човека, като всеки от тях е професионалист в своята област. 

БСП Плевен

„Основната цел, която си поставяме в следващото Народно събрание, е да продължим социалната политика на „БСП за България“, като усилията ни ще бъдат насочени към младите хора, децата и работещите“, това заяви водачът на листата Мая Димитрова. 

Тя представи и основните задачи за регион Добрич – продължаване на започнатотo, а именно разкриване на филиал на Медицинския университет в град Добрич и рехабилитация на водопроводната мрежа, тъй като в областта има огромен проблем с водоподаването. 

„Основната ни цел е по-добър резултат от предходните парламентарни избори, като залагаме на лични срещи с хората“, добави Мая Димитрова.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж