БСП задържа мандата до петък

Повече от два часа продължава заседанието на Изпълнителното бюро

Подобни
Новини

Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

От БСП ще задържат мандата до петък, заяви председателя на ПГ на БСП Георги Свиленски. В същото време ръководството на БСП провежда среща с членовете на Изпълнителното бюро на партията, за да реши дали да върне третия мандат за съставяне на правителство.

“Шансовете за съставяне на правителство са почти нулеви”, заяви преди заседанието социалният министър в оставка Георги Гьоков.

Пред БСП стоят три възможности: Мандатът да бъде върнат веднага, да бъде върнат неизпълнен, но в средата на август, за да се даде възможност да бъде избран нов председател на КЕВР и да бъде приет антикорупционния закон или все пак да бъде предложен състав на кабинет, с надеждата да бъде събрано мнозинство в 47-ия парламент.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж