БСП се призна за наследница на престъпния комунистически режим в България

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Партия КОД се обръща към българската прокуратура и към Централната избирателна комисия. В последните дни изказвания на кандидат депутати от БСП, Коалиция за България разкриват, че на свободните демократични избори за 49-ти парламент се е промъкнала и агитира гласоподавателите партия, която на практика е обявена за престъпна от Българския парламент през 2000 г, като носител на обявения за престъпен комунистически режим в България.


Настояваме двете институции незабавно да си влязат в задълженията да защитават закона и демократичния избор на българина и да се сезират, за самообявилата се за правоприемник и наследник на БКП днешна БСП, която се явява на предстоящите избори като Коалиция за Българя. Изказванията на кандидатите на БСП на практика признават, че са наследници на “престъпния комунистически режим в България”. Това доказва необходимостта от дълбока икономическа и политическа лустрация.

Законите в България трябва да се спазват, защото само така се гарантира
свободата и независимостта на българските граждани.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж