БСП-Силистра регистрира листата за народни представители за 49-ото НС

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

БСП-Силистра регистрира листата на “БСП за България” за народни представители за 49-ото Народно събрание.

“В листата има доказани професионалисти и изявени общественици. БСП тръгва със самочувствие за победа, защото доказа постигнатото в социалната сфера”, заяви водачът Иво Боянов Атанасов.

Той е магистър по икономика на транспорта и магистър със специалност “Технически надзор на СПО”. Работил над 30 години в областта на вноса и търговията с петролни продукти. От 2014 г. до 2020 г. работи в ДАМТН като заместник главен директор „Контрол качество на течни горива”.

Листата допълват както следва:

2. Д-р Радко Славов Христов

3. Стилиян Стойчев Стойчев

4. Д-р Добромир Маринов Добрев

5. Димитър Маринчев Христов

6. Стойчо Димитров Нечев

7. Валентин Стоянов Димитров

8. Лазар Иванов Лазаров

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж