БСП-Варна регистрира листата си за народни представители

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

“Днес регистрирахме първата листа на БСП за вота на 2 април – тази във Варна.
Тръгваме към изборите с амбицията да променим държавата към по-добро, като за нас основен приоритет остава мирът,  най-важната ценност за всяко човешко същество.” Това заяви водачът на листата на “БСП за България” във Варна Борислав Гуцанов при регистрацията на листата за народни представители.


“Ние ще продължим да защитаваме националните интереси и да се борим за социални придобивки за българските граждани. И няма да позволим на други партии да си приписват постигнатото от БСП, както през последната кампания. Успех и победа!”, добави социалистът.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж