bTV чества РОЖДЕНИЕТО на Левски

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В последно време желанието на бившият рейтингов лидер bTV да си върне лидерската позиция води медията към дълбока бездна. Медията все повече се опитва да заприлича на основния си конкурент – NOVA, но резултатите са повече от трагични. Програмната схема за пролетния сезон е изключително слаба, а промените в програмата се случват хаотично и без абсолютно никаква логика.

И ако резилът със старта на Survivor не стига, днес медията отбеляза рождението на Васил Левски. Гаф, който е меко казано непростим. Особено от медия, която се бие в гърдите за качествена журналистика и публицистика на световно ниво.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж