bTV маха Survivor и от събота

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Считано от тази събота реалити предаването, което е най-голямото разочарование, което телевизията някога е поднасяла на зрителите си вече ще се излъчва само в понеделник и вторник.

В съботните вечери зрителите на бТВ ще могат да се наслаждават на нещо далеч по-качествено и гледаемо – холивудски хитови филми. Тази събота от 20:00 ще можем да гледаме екшън комедията от 2018-а година “Такси 5”.

От началото на седмицата Survivor ще се излъчва вече само в понеделник и вторник от 20:00 до 23:00.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж