bTV, преместете Survivor в bTV Lady

Предаването е толкова зле, че е трудно да се намери и една причина защо някой би си го причинил

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Преди три часа се състоя премиерата на дългоочаквания нов сезон на реалити предаването “Survivor” в ефира на bTV и смело можем да кажем, че това бяха едни от най-болезнените три часа, които сме прекарвали пред телевизора! А все пак сме народ, който е преживял върлата недомислица “Забраненото шоу на Рачков”!

Със старта на Survivor се надявахме да дадем старт и на рубрика, посветена на предаването, но за съжаление то е толкова зле във всеки един аспект – подбор на участници, подбор на водещ, монтаж, музика, игри, че всъщност е трудно да напишем каквото и да било. Протяжния тричасов пилотен епизод бе толкова абсурден, че оставя усещането за нискобюджетна халтура в треторазрядна кабеларка.

Единственото, което можем да кажем е: “bTV, преместете Survivor в bTV Lady и оставете на хората да гледат далеч по-качествените турски сериали на спокойствие!”

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж