bTV вкара магаре в НДК. То се изходи вътре.

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

През последните години сме свидетели на стремглавото падение на bTV. От лидер на пазара, телевизията с огромен размах вече се бори за първо място в категория “малко по-лъскава кабеларка”. Като оставим настрана изключително слабата програмна схема, пълната неадекватност на новия сезон на Survivor и минем през сбирщината от евтини проститутки в риалитито “Ергенът”, в късния праймтайм на медията се случва нещо, което най-вероятно никой не забелязва, защото е напълно негледаемо. Става въпрос за шумно рекламираното вечерно шоу на Николаос Цитиридис, което вече се излъчва само в петък. Та въпросното шоу, което трябва да е развлекателно реши, че е страхотна идея в поредния си епизод да вкара магаренце в студиото.

Тази на пръв поглед безобидна, но изключително безвкусна идея има няколко проблема. Първият – защо животно е принудено да влезе в телевизионно студио – среда, която определено не е естествения хабитат на бозайника. Такава среда може да е изключително стресираща за всяко животно по редица причини, като почнем от осветлението, минем през озвучаването и редица други фактори.

Още по-големия проблем е, че животното е вкарано не просто в студио на bTV, а в Националния Дворец на културата! Място, което трябва да е дом на различни културни мероприятия, място, което е гордост на София и България от над 40 години. Вярно, че абсолютно некадърното управления на Пени Раева отдавна е превърнала иначе бележитата сграда в обор, но това е поредното доказателство, че в НДК може да се случи всичко. Включително и магаре да се изака вътре. Браво!

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж