Cartoonito замества Boomerang

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Детският канал ще бъде ребрандиран на 18 март

В събота, 18 март, каналът Boomerang в България и ЦИЕ ще промени името си на Cartoonito. Това е част от глобална стратегия за стартиране на нова марка за деца в предучилищна възраст в Европа, Близкия Изток и Африка. Освен промяна на логото и цветовата гама, каналът ще има освежен графичен дизайн и нови предавания като Batwheels, „Бъгс Бъни Строители“ и много други.

Още от месец септември през изминалата година много продукции от портфолиото на Cartoonito бяха прибавени към програмата на Boomerang в специален програмен блок, излъчван всеки ден от 9.00 ч. до 15.00 ч. А сега, от 18 март 2023 г. зрителите ще могат да гледат любимите си анимационни поредици денонощно по Cartoonito. Промените се отнасят и за всички останали платформи, като YouTube каналът на Boomerang вече е Cartoonito България

Телевизионният канал е създаден за деца на възраст 2-6 години, техните родители и настойници, като предлага забавно и безопасно пространство, където децата винаги могат да бъдат себе си. Програмата му ще включва продукции, чиито сюжет и герои ще учат децата на постоянство, работа в екип, способност за справяне с различни ситуации, доброта, умения за изслушване и креативност – всичко, от което децата в предучилищна възраст се нуждаят, за да станат грижовни членове на обществото.

Ребрандирането на канала съвпада с дългоочакваната премиера на поредицата Batwheels, чието действие се развива във вселената на DC. Очаквайте повече подробности скоро. 

Cartoonito ще замени канала Boomerang на 18 март.

За Cartoonito

Cartoonito е канал на Warner Bros. Discovery, предназначен за деца в предучилищна възраст и техните семейства. Той предлага най-доброто оригинално съдържание с ключови предавания като Batwheels, „Паячето Лукас“, „Томас и приятели“ и Interstellar Ella. Cartoonito е място, където децата и техните родители могат да се забавляват с доверени герои и много да се смеят. Каналът насърчава състраданието, съпричастността, приобщаването и подкрепя индивидуалността на децата.  Основната му цел е да вдъхновява чрез позитивни и игриви истории. Cartoonito ще предлага модерно съдържание, основаващо се на емблематични брандове от Warner Bros. Discovery, произведено от Warner Bros. Animation и Cartoon Network Studios.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж