Част от “Дружба” 2 временно остава без вода

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

На 14 декември 2021 г. (вторник), във връзка с извършване на строително-ремонтни работи в ж.к. “Дружба 2”, се налага спиране на водоподаването от 1:30 до 4:30 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района на: бул. “Проф. Цветан Лазаров”, бул. “Копенхаген”, ул. “Ханс Кристиан Андерсен” и ул. “Обиколна”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. “Проф. Цветан Лазаров” на кръстовището с ул. “Ханс Кристиан Андерсен”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж