Чавдар се превръща в първото коледно село в България

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Село Чавдар се превръща в първото коледно село у нас. За целта всички сгради ще бъдат осветени празнично, ще има много украса. 

Организаторите предвиждат и богата развлекателна програма, включваща изпълнители, дегустации, кулинарно шоу на открито, народни танци, както и уъркшопове за деца.

Идеята за създаването на такова празнично село е на писателя доц. Георги Бърдаров, който отива там, за да представи новия си роман “Absolvo te”.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж