Д-р Мачей Шимански с авторска изложба „Птиците в България през очите на един поляк“ в Бургас

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Посланикът на Полша у нас Негово превъзходителство д-р Мачей Шимански представя авторската си изложба „Птиците в България през очите на един поляк“ в Бургас.

Експозицията ще бъде подредена и отворена за разглеждане в Центъра за съвременно изкуство и библиотека на 9 март, четвъртък, от 18.00 часа. Официалното откриване ще бъде допълнено с презентация на тема: „Как да снимаме птици“.

Фоторазказът включва 35 табла на видове птици от цялата страна.

Негово превъзходителство д-р Мачей Шимански е любител на птиците, техен наблюдател от 35 години и фотограф от 15. Както самият той подчертава, и в двете области е любител, но има дългогодишен опит и знания, натрупани както по време на наблюденията и фотографирането, така и благодарение на обществената си дейност в полза на птиците.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж