“Да надживееш Ескобар” с премиера по БНТ1

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Хитовият колумбийски сериал “Да надживееш Ескобар” започва излъчване по БНТ1 от 06 февруари. В продължение на 60 епизода всяка делнична вечер от 22:00 часа зрителите на националната телевизия ще проследят историята, която успя да събере впечатляващите над 8 млн. зрители по време на премиерата си през 2017-а в Колумбия.

Джон с прякор Хота Хота живее охолно, изпълнявайки поръчки за наркобоса Пабло Ескобар. Но картелите започват ожесточени битки и Джон влиза доброволно в затвора, за да уреди идването на Ескобар. Първоначално всичко е идеално, но уговорката с адвоката пропада и Хота Хота е преместен в затвора в Богота. Ескобар се обажда и предупреждава да го пазят, но самият той е убит и Джон остава без закрила. Той трябва да се изправи сам срещу враговете си и да използва всичките си тактики не само за да оцелее, но и да се утвърди отново като велик. Той иска да продължи своето царуване на терор, излизайки от затвора като страховит наркотрафикант.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж