Дами от третата възраст поискаха среща с „Младите лекари“ на Бургас

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Тя се осъществи на 8 март. На поканата се отзоваха д-р Стамен Пишев, д-р Диян Господинов, д-р Павел Минев и д-р Марин Николаев. Присъства и Мая Казанджиева – директор на дирекция “Здравеопазване и социални дейности” в Община Бургас. 

Срещата се състоя в една от залите на регионалната библиотека „П. Яворов“. Присъстваха дами от пенсионерските клубове „Учители и приятели по дух“, „Св. Николай Чудотворец“, „Съюз на пенсионерите 2004 – Бургас“ и сдружение „Пенсионерски клуб Бургас“. Те благодариха на лекарите, че се отзоваха на поканата и ги запознаха с най-честите проблеми, които срещат като пациенти. Дамите споделиха, че имат доверие на професионалната квалификация на младите специалисти и им пожелаха да променят здравната система към по-добро.

Младите лекари на Бургас заявиха готовност за участие в следващи общи срещи, на които да обсъдят по-задълбочено социално-значимите заболявания и начините да се борим с тях.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж