„Декстър: Нова кръв“ по FOX

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Декстър: Нова кръв, сезон 1 

Премиера: 6 февруари от 22:55 часа 

Излъчване: Всеки понеделник от 22:55 часа

Времетраене: 60 мин.

Michael C. Hall as Dexter in DEXTER: NEW BLOOD. Photo credit: Kurt Iswarienko/SHOWTIME.

В „Декстър: Нова кръв“ откриваме Декстър Морган, който живее под фалшивото име Джим Линдзи в малкото градче Айрън Лейк, Ню Йорк, докато останалата част от света смята, че е загинал в трагичен инцидент с лодка по време на ураган в Маями.

Той е потиснал тъмния си спътник, вече не се вслушва в призивите му за кръв и живее във въздържание в продължение на цели 10 години. Никой не би предположил, че е бил сериен убиец, оставил стотици тела зад себе си. Сега работи в магазин за строителни стоки и има приятелка (Анджела Бишъп), която е началник на полицейското управление в Айрън Лейк. Изглежда, че държи всичко под контрол, когато 16-годишният му син Харисън пристига в Айрън Лейк, за да търси отговор на въпросите защо баща му е инсценирал смъртта си и го изоставил преди почти 10 години.

Изведнъж скромният му, безпроблемен живот излиза извън контрол. Той се поддава на тъмния си спътник, което със сигурност ще го доведе до  сблъсък с Кърт Колдуел, влиятелна и обичана личност в Айрън Лейк.

Ще успее ли Декстър да бъде едновременно сериен убиец и грижовен баща, докато поддържа връзка и с началника на полицията? И дали синът му, който също като Декстър е видял убийството на майка си, ще чуе сирената на собствения си черен спътник?

Ако е така, то Декстър е идеалният баща за Харисън.

В ролите: Майкъл Хол, Джулия Джоунс, Дженифър Карпентър и др. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж