Днес Парламентът гласува кабинета “Габровски”, внесен с първия мандат на ГЕРБ

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В пленарната зала се очаква да влязат депутатите, служебното правителство и номинираният за премиер.

Ще бъдат обсъдени положителните и отрицателните страни на бъдещия състав на правителството.

Проф. Николай Габровски завършва медицина през 1996 г. след 6 години обучение в “Медицинска академия” – София и една година в Медицински университет “Рене Декарт” – Париж.

Получава специалност по неврохирургия през 2004 г. През същата година защитава дисертация за присъждане на научна и образователна степен “доктор” на тема “Значение на задна съединителна артерия за неврохирургичната практика”

През 1999, 2002 и 2007 г. специализира в Клиника по неврохирургия на проф. Брочи, болница “Еразъм”, Брюксел, Белгия.

Работи в университетската болница за активно лечение и спешна медицина “Пирогов” от 1997 г. Към момента е заместник изпълнителен директор, като отговаря за медицинската дейност и е началник на Клиниката по неврохирургия, какъвто е бил и баща му в миналото.

В кулоарите на Народното събрание кандидатът е изразил позитивното си намерение за събиране на мнозинство:

“Очаквам кабинета да бъде подкрепен, защото каузите зад които заставаме са общонационални, те са в интерес на всички.”, заяви проф. Габровски пред bTV.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж