Дядо Коледовци на мотори шестваха с мисия из улиците на София

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

За поредна година десетки Дядо Коледовци от “София райдърс” яхнаха моторите и направиха шествие из улиците на София. Те се събраха на паркинга на голям търговски център на “Околовръстното“ и поеха към кръстовището на булевардите “Витоша” и “Св. Патриарх Евтимий”. Там, пред очите на Щастливеца, коледният дух официално се настани в столицата.

Снимка: Магдалена Христовска

За първа година, освен че донесоха празнично настроение и раздадоха лакомства на децата, предрешилите се като дядо Коледа, Снежанка, джуджета и елени, подкрепиха кампанията “Малките герои” на фондация “За Доброто”, за която NewsOne ви разказа неотдавна.

В рамките й от организацията събират средства, за да могат да дават стипендия от 500 лв. на месец на деца на медици и учители, изгубили живота си в битката с Ковид-19.

Идеята на организацията е децата да получават тази подкрепа до навършването на 18 години.

Кулинарен ден, посветен на здравословното хранене организираха в Пчеларово

Кулинарен ден, посветен на здравословното хранене организираха в Пчеларово

За ратификация е предложено споразумение между българското правителство и Федералния съвет на Конфедерация Швейцария

За ратификация е предложено споразумение между българското правителство и Федералния съвет на Конфедерация Швейцария
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж