Егаси Феста събира екслузивно най-великите  хип-хоп и рап изпълнители за всички времена

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

ЕГАСИ ФЕСТА събира екслузивно най-великите  хип-хоп и рап изпълнители за всички времена, през август в Бургас

Сблъсък между хип-хоп легендите и новите звезди в два поредни дни 

Зашеметяващ двудневен фестивал със свежото име “ЕГАСИ ФЕСТА”, включващ над 25 хип-хоп имена допълват летния музикален календар на Бургас.

Първото издание на „ЕГАСИ ФЕСТА” стъпва със замах на фестивалната сцена в България, разтърсвайки морския град в два поредни дни 25-ти и 26-ти август, за да представи две епични хип-хоп вечери, тематично разделени на старата школа и новата вълна.

В музикалната програма на 25.08 /петък/ ще чуете най-емблематичните имена от BG хип-хоп изпълнителитена всички времена в т.ч. Гумени Глави, Спенс, Слим, Румънеца и Енчев, Рап Нация, Лора Караджова, GOODSLAV, NDOE, Лошите, Бенджамини, Силвия от Антибиотика, Lil Sha, Tufo, RBR, DJ Dian Solo, DJ Marti G, DJ FED и много други. 

Програмата на 26.08 /събота/ включва част от най-актуалните съвременни трап, дрил и “New school” изпълнители като FYRE, Dim4ou, Mom4eto, Явката DLG, Секта, DJAANY, PG & Drink, GOCATA, THEO, DJ POKERA и други. 

«Невероятно е да видим музикалните легенди на българската хип-хоп и рап култура. На 25 август за първи път ще видим на една сцена Sniper Records и R&B Records, допълнени от легендите Рап Нация, Румънеца и Енчев, NDOE, Лора Караджова и GOODSLAV. През втория фестивален ден на сцената ще се качат новите звезди от трап и дрил вълната с Dim4o, FYRE, Mom4eto,DJAANY,PG&Drink, QvkataDLG, Секта,GOCATAи други.Старта на двете фестивални вечери е от 18.00 ч., като партито ще продължи до 03.00ч., защото превръщаме Морска гара Бургас в най-големия клуб на открито», споделят организаторите от Fest2You.

Билетите вече са в продажба, като първите 500 броя са на промоционална цена от 30 лева за еднодневен и 55 лева за двудневен пропуск. 

След изчерпване на промо количествата билетите ще бъдат – 39 лева за еднодневен / 69 двудневен билет. Vip билет: 55 еднодневен / 99 двудневен 

Организатор на събитието е консорциумът «Fest2You».

Билети могат да бъдат закупени от касите на EasyPay, еPayGo и Bilet.bg.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж