Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч.

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

Националният съвет за тристранно сътрудничество се събира днес на извънредно заседание. Социалните партньори ще обсъдят антикризисните мерки на правителството.

Мерките са за 2 млрд. лв. и включват 0% ДДС за хляба, подкрепа от 25 ст. за литър гориво А-95 за крайния потребител и данъчни облекчения за семействата с деца.

***

Лидерите на страните от ЕС се събират днес и утре в Брюксел на среща на върха, в центъра на която ще бъдат войната в Украйна, санкциите срещу Русия и високите цени на енергията. 

Преговорите между страните за постигане на споразумение за ембаргото върху руския петрол и петролни продукти продължиха и вчера, но споразумение не беше постигнато. 

***

От Младежкия театър в София излизат на протест. Причината е преписка в регионалното министерство от Комисията за енергийно и водно регулиране.

Твърди се, че регулаторът иска да  придобие безвъзмездно имот, който е част от сградата.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж