Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 10:00 ч.

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

Очаква се Министерството на финансите да представи актуализацията на бюджета. Днес изтича последният срок за предложения от коалиционните партньори.

Вече бе анонсирано, че ще има повишаване на пенсиите от 1 юли и нова индексация от 1 октомври, която, според управляващите, ще доведе до повече справедливост в изчисляването на пенсиите.

***

По покана на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов от 15:00 часа ще се проведе среща с представители на транспортния бранш.

На нея ще бъдат обсъдени промените в работата на тол системата, които досега бяха дискутирани в работната група. На срещата са поканени да присъстват всички браншови организации и представители на малките и средни превозвачите в България.

***

Днес излиза първото класиране за прием на първокласниците в София. Повече от 12 000 деца трябва да бъдат разпределени в столицата.

Изтече срокът, в който родителите можеха да пренаредят желанията си. Класирането ще е готово до 12 на обяд.

***

Директорът на “Български пощи” Богдан Теофанидис ще даде разяснение как ще бъдат изплатени пенсиите за месец юни. Изплащането трябва да започне от утре.

След хакерската атака срещу електронната система на пощите изплащането на пенсиите за месец май беше на ръка и по постоянен адрес на пенсионера.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж