Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 12:00 ч.

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

Прегледът на учебните програми е към края си. Ще използваме лятото, за да ги променим. Успоредно с това развиваме и средствата за преподаване на материала, за да вървят заедно със съдържанието. 

Това съобщи министърът на образованието и науката акад. Николай Денков пред БНТ, цитиран от пресцентъра на Министерството на образованието и науката.

“Програмите ще бъдат актуализирани за началото на новата учебна година тази есен. Новите учебници ще отнемат повече време”, отбеляза акад. Денков.

“297 000 украински граждани са влезли у нас, около 100 000 души все още са на българска територия”, съобщи председател на Държавната агенция за бежанците Мариана Тошева пред БНТ. 

По думите й това е напълно нормално съотношение спрямо останалите европейски страни. В последните десетина дни се наблюдава динамика на влизане и излизане в Украйна.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че би се срещнал единствено с руския си колега Владимир Путин, за да обсъди как да бъде сложен край на войната, предаде Ройтерс.

“Президентът на Руската федерация решава всичко”, каза лаконично Зеленски на събитие по време на годишната среща на Световния икономически форум в Давос.

Украинският президент подчерта, че без Путин „не може да бъде взето“ решение за слагане на край на войната.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж